Det her tømmerfirma er godt

Det er i dag blevet tur til at skrive om et godt tømmerfirma som jeg har benyttet flere gange i København.

Derfor skriver jeg om det her tømrerfirma i København

Det er med den største fornøjelse at jeg kan skrive om det her tømrerfirma i København som, har udført diverse tømrer opgaver for os her i København.

Den første gange hvor vi benytter tømmerfirmaet Felix Wolff A/S, det har vi faktisk gjort hele 6 gange og det er af den simple grund ” de er utrolig dygtige og har fornuftige priser”

En lille beskrivelse af det udførte tømmer arbejde.

Det var var vores hovedbygning der skule renoveres og det var alt lige fra nye gulve til nyt tag, så vi var godt klar over at der skulle investeres en del penge i det kommende bygge projekt.

tømrerfirmaJeg havde forhørt mig ude i byen om der var nogen der kendte til et godt og billigt tømrerfirma i København og det var der faktisk ikke, så jeg var selv i gang med at finde en tømre i Kbh på nettet, der faldt jeg over det her tømrerfirma I København Felix Wolff A/S, så gik det lige op for mig at det jo var den tømre jeg selv havde benytte til renovering af vores sommerhus.

Jeg var ikke 1 sekund i tvivl

Der det gik op for mig at det var Felix Wolff A/S som jeg havde fundet å Google så var jeg ikke i tvivl om at det var dem der skulle stå for renovering af hovedbygningen her på Kanin bjerget,.

Jeg kontaktede Felix Wolff A/S og vi aftalte en fag hvor Felix skule komme ud og måle det hele op, så vi kunne få et tilbud på den omfattende renovering som der bare lå og ventede på at blive godkendt.

Vi fik efter vores  mening en utrolig billig pris af tømrerfirmaet Felix Wolff A/S og ikke nok med at det var et billigt tilbud, det ar også så detaljeret og der manglede intet i tilbuddet.

Et tømrerfirma til et 12 tal

Vi er virkelig tilfredes med det tømrerfirma i København

Det færdige resultat er virkelig flot og der var ikke nogen grime overraskelser med Felix Wolff A/S, alt gik so det skulle, prisen blev overholdt. så et sikker 12 tal her fra til Felix Wolff A/S.

Se deres hjemmeside her http://www.felix-byg.dk